Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به نقل از شبکه خبری سی.ان.ان، کودکی هشت ساله هر شب با گریه به خواب می‌رود؛ نوجوانی ۱۷ ساله بالشتش را در آغوش گرفته و نام برادر کوچکش را صدا می‌کند و صدها کودک دیگر که تحت قیومیت دولت آمریکا قرار دارند، سوالاتی می‌پرسند که هیچکس جوابی برای آن‌ها ندارد.

این کودکان در میان ۱۴۵۰ کودکی هستند که از ماه اوت، بدون خانواده‌هایشان از افغانستان به آمریکا برده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندین ماه پس از رسیدن آن‌ها به آمریکا، هنوز مشخص نیست که پیوستن خانواده‌هایشان به آن‌ها در چه زمانی و به چه شکلی اتفاق خواهد افتاد و آیا اصلا قرار است اتفاق بیافتد یا خیر.

این آمار که ابتدا توسط خبرگزاری رویترز و سپس شبکه سی.ان.ان منتشر شد، نشان‌دهنده واقعیت خانمان‌سوز تخلیه افغانستان و پیامدهای آن است.

دکتر سابرینا پرینو، متخصص اطفال ساکن کالیفرنیا می‌گوید: تکان‌دهنده است... این که بیش از هزار کودک اکنون بدون خانواده‌هایشان هستند و احتمالا احساس ترس و تنهایی می‌کنند.

حامیان این کودکان می‌گویند که بسیاری از آن‌ها سعی داشتند همراه با خانواده‌هایشان از افغانستان خارج شوند اما در میان آن هرج‌ومرج، از آن‌ها جدا شدند. آخرین دیدار برخی از آن‌ها با خانواده‌هایشان، به بمب‌گذاری فرودگاه بین‌المللی کابل باز می‌گردد که در آن، برخی از این کودکان خانواده‌هایشان را از دست دادند.

مقامات می‌گویند که بخش اعظمی از این ۱۴۵۰ کودک که به ایالات متحده آورده شده‌اند به سرعت به سرپرست‌هایشان تحویل داده شدند؛ اشخاصی چون دیگر اعضای خانواده که همراه آن‌ها افغانستان را ترک کردند یا اقوامی که از قبل در آمریکا زندگی می‌کردند. برخی از آن‌ها نیز از طریق فرایند غربالگری سریع که دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا برای کودکان افغان ایجاد کرد، خانواده‌هایشان را یافتند.

اما طبق آمار دفتر اسکان پناهندگان، حدود ۲۵۰ کودک در قیومیت دولت آمریکا قرار دارند و به گفته حامیانشان، هیچ خانواده یا قوم و خویشی در آمریکا ندارند که با آن‌ها زندگی کنند.

خانواده‌ها و حامیان این کودکان می‌گویند، این کودکان در برزخ زندگی می‌کنند و نمی‌دانند بعد از این چه خواهد شد؛ این در حالیست که همین حالا هم آنچه در افغانستان بر این کودکان گذشت، آسیب‌های روحی شدیدی را متوجه آنان کرده است.

310 310

کد خبر 1587024

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: افغانستان ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۹۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر

لیان و لانا شحبیر، دو دختر فلسطینی هستند که در جریان کوچ اجباری اهالی غزه از مناطق شمالی به جنوب نوار غزه از خانواده خود جدا شدند و اکنون بیش از ۴ ماه است که در حسرت دیدار والدین خود به سر می برند. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، «لیان» و «لانا» دو کودک فلسطینی ساکن نوار غزه، در جریان مهاجرت از مناطق شمالی به جنوب غزه از اعضای خانواده خود جدا شده اند و اکنون به تنهایی در منطقه جنوب غزه در انتظار پیدا کردن والدین خود به سر می برند.

 

.

 

لیان در گفتگو با خبرنگار تسنیم می گوید: به همراه خانواده در حال خروج از شهر غزه بودیم که ناگهان متوجه شدیم در میان جمعیت آوارگان هستیم و از خانواده مان جدا شده ایم. به دلیل بمباران ها به مسیر خود به سمت جنوب غزه ادامه دادیم و والدین مان را گم کردیم. اکنون چهار ماه است پدر و مادر خود را ندیده ایم. آرزوی من و خواهرم دیدن و شنیدن صدای پدر و مادرمان است.

«صبحی البنا»، جوان فلسطینی نیز در جریان حمله ارتش اسرائیل به بیمارستان شفا، به اجبار از مادر و برادر مجروحش جدا شد و اکنون از سرنوشت آنها بی اطلاع است.

این جوان فلسطینی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در غزه گفت: صهیونیست ها ساعت 3 نیمه شب به بیمارستان حمله کردند. برادرم مجروح و بستری بود. مردان و زنان را به اسارت گرفتند و ما را به سمت مناطق جنوبی آواره کردند. برادرم ظاهرا همچنان در بیمارستان بستری است اما از سرنوشت او خبری ندارم.

آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصرقطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی

 

بسیاری از خانواده های فلسطینی در نتیجه ادامه حملات، قتل عام، و اختلال در شبکه های مخابرات و ایست و بازرسی های نظامیان صهیونیست، از سرنوشت یکدیگر بی اطلاع هستند و این مسئله به بحران انسانی جدیدی در غزه تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین واکنش دادستان پس از پیدا شدن یسنای ۴ ساله
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • والدین با استقلال‌طلبی نوجوانان مواجهه منفی نداشته باشند